NZERO: NOVA GAMMA DE CERES 100% ECO PER A LA TEMPORADA 2016-2017 0

Aquesta nova temporada 2016-17, NZero presentará una nova gamma de ceres 100% ecològiques per a la pràctica de l'esquí i d'altres esports de neu. Partint de productes 100% naturals, hem desenvolupat una completa gamma per l'enceratge en fred i en calent:

CERES LIQUIDES Temporada 2016-17
NZero, la primera cera 100% natural d'aplicació en fred, amb un sol moviment, de forma neta i ràpida per esquís i taules de surf de neu, mitjançant un pràctic aplicador de 100ml amb una esponja que facilita la seva aplicació.

Les ceres NZero han estat provades per professionals de l'esquí, garantint un millor lliscament i estat del material, allargant la seva vida útil i protegint-lo com si fos el seu primer dia d'ús.

És apta per a temperatures d'entre 0 º i -30 º, i per a qualsevol tipus de neu, llista per aplicar en fred, en qualsevol lloc i moment, a peu de pista, a casa, a l'hotel, on tu vulguis i amb la tranquil·litat de saber que no té cap afectació sobre el medi ambient, a diferència de les ceres tradicionals de parafina.

Una cera per a cada tipus d'usuari
ALPINE SKIING (per a practicants d'esquí alpí)
CROSS COUNTRY (per a practicants d'esquí de fons)
ALPINE TOURING (per a practicants d'esquí de muntanya)
SPLIT-SNOWBOARD (per a practicants de splitboard i surf de neu)

CERES SÒLIDES Temporada 2016-17
Després de molts mesos de desenvolupament i tests sobre la neu, NZero ha aconseguit desenvolupar una completa gamma de ceres ecològiques per a l'enceratge en calent d'esquís i de taules de snowboard.

> 100% ceres vegetals: Totes les ceres estan fetes amb ingredients 100% naturals. Una barreja perfecta, basada en derivats vegetals sense additius tòxics. Objectiu: gaudir al màxim de l’esquí de forma sostenible.
> 0% parafines i/o fluorats: Un altre repte aconseguit: desenvolupar productes 100% lliures d’hidrocarburs, parafines i d’altres contaminants. Fem que la nostra única petjada sobre la neu, sigui la del nostre compromís mediambiental.
> 0% fums i vapors tòxics: Pensant en els professionals que dediquen moltes hores a l’enceratge i la cura del material d’esquí, hem desenvolupat una completa gamma de ceres 0% tòxiques i amb menys emissions a l’atmosfera.
> 100% innovació: Més de dos anys de col·laboració amb laboratoris internacionals, utilitzant les més noves tecnologies i derivats naturals de darrera generació. Resultat: la cera ecològica amb més prestacions del mercat.
> 100% eficaç: Protegeix el teu material d’esquí allargant-ne la seva vida útil. A més, proporciona el màxim lliscament en circumstàncies extremes i augmenta el control, superant així les exigències dels més estrictes usuaris.

Una cera per a cada tipus de neu:
0ºC UNIVERSAL
-5ºC WARM
-15ºC COLD
-30ºC XTRA COLD

NZero a la ISPO Munich 2017

Aquest serà el nostre quart any de presència a la fira ISPO (http://www.ispo.com/en/index.html), la fira europea més important d'esquí i altres esports a l'aire lliure, que acull 2.400 expositors i més de 80.000 visitants de 109 països, i que tindrà lloc a Munich entre el 4 al 8 de febrer de 2017. Com en la passada edició, ens podreu trobar a l'estand de GreenRoomVoice, compartint l'espai dedicat a productes 100% ecològics i sostenibles, on NZero tindrà el seu propi espai d'exposició. Exactament al HALL B6 Stand 124.

La nostra presència a ISPO Munich significa la reafirmació de NZero
en el mercat de les ceres per a esquí i esports de neu. La nostra presència a ISPO Munic servirà perquè molts clients i distribuïdors puguin conèixer la nostra nova i completa gamma de ceres per a aplicació en fred i la novedós gamma de ceres sòlides per aplicació en calent. Totes dues han estat concebudes als laboratoris del Leitat Technological Center de Terrassa (Barcelona) sota una premissa bàsica: només components 100% naturals i cap impacte en el medi ambient.

NZero és un producte amb molt bona acollida en els mercats nord-europeu i nordamericà, on la cultura de l'enceratge d'esquís i taules de surf de neu està molt present i on també hi ha una consciència ecològica molt forta. Amb NZero, els professionals i aficionats a l'esquí podran mantenir el material en condicions òptimes, sabent que no causen cap dany al medi ambient.

T'esperem a la ISPO 2017!

CONTACTE

*Camp obligatori