NZERO: OBRIM TEMPORADA AMB EL PRESTIGI DE L'ISPO AWARD 2017-18 PEL PRODUCTE MÉS ECO DE L'ANY 0

En aquesta temporada que comença, NZero presentarà una renovada gamma de ceres 100% ecològiques per a la pràctica de l'esquí i d'altres esports de neu. Partint de productes 100% naturals, hem desenvolupat una completa gamma per al encerat en fred i en calent.

Les ceres NZero han estat provades per professionals de l'esquí, garantint un millor lliscament i control del material, allargant la seva vida útil i protegint-com si fos el seu primer dia d'ús.

Les ceres líquides NZero són ideals per a temperatures entre i -30 º i per a qualsevol tipus de neu, i llestes per aplicar en fred, en qualsevol lloc i moment, a peu de pista, a casa, a l'hotel, on tu vulguis i amb la tranquil·litat de saber que no té cap afectació sobre el medi ambient, a diferència de les ceres tradicionals.

Hi ha una cera per a cada tipus d'usuari:

ALPINE SKIING (per a practicants d'esquí alpí)
CROSS COUNTRY (per a practicants d'esquí de fons)
ALPINE TOURING (per a practicants d'esquí de muntanya)
SPLIT-SNOWBOARD (per a practicants de splitboard i surf de neu)

A més, completant la gamma de ceres 100% ecològiques i després de diversos anys de desenvolupament i tests sobre el terreny, NZero ha aconseguit millorar i ampliar la seva completa gamma de ceres ecològiques per al encerat en calent d'esquís i taules de surf de neu.

> 100% ceres vegetals: Totes les ceres estan fetes amb ingredients 100% naturals. Una barreja perfecta, basada en derivats vegetals sense additius tòxics. Objectiu: gaudir al màxim de l’esquí de forma sostenible.
> 0% parafines i/o fluorats: Un altre repte aconseguit: desenvolupar productes 100% lliures d’hidrocarburs, parafines i d’altres contaminants. Fem que la nostra única petjada sobre la neu, sigui la del nostre compromís mediambiental.
> 0% fums i vapors tòxics: Pensant en els professionals que dediquen moltes hores a l’enceratge i la cura del material d’esquí, hem desenvolupat una completa gamma de ceres 0% tòxiques i amb menys emissions a l’atmosfera.
> 100% innovació: Més de dos anys de col·laboració amb laboratoris internacionals, utilitzant les més noves tecnologies i derivats naturals de darrera generació. Resultat: la cera ecològica amb més prestacions del mercat.
> 100% eficaç: Protegeix el teu material d’esquí allargant-ne la seva vida útil. A més, proporciona el màxim lliscament en circumstàncies extremes i augmenta el control, superant així les exigències dels més estrictes usuaris.


Una cera para cada tipo de nieve:
0ºC UNIVERSAL: Rang temperatura: +5ºC a -5ºC / Temperatura aplicació: 95ºC a 100ºC màx.
-5ºC WARM: Rang temperatura: 0ºC a -6ºC / Temperatura aplicació: 100ºC a 110ºC màx.
-15ºC COLD: Rang temperatura: -4ºC a -12ºC / Temperatura aplicació: 110ºC a 120ºC màx.
-30ºC XTRA COLD: Rang temperatura: -10ºC a -30ºC / Temperatura aplicació: 120ºC màx.

NZero a la ISPO Munich 2018

Aquest serà el nostre cinquè any de presència a la fira ISPO (http://www.ispo.com/en/index.html), la fira europea més important d'esquí i altres esports a l'aire lliure, que acull 2.700 expositors i més de 85.000 visitants de 120 països, i que tindrà lloc a Munich entre el 28 a 31 de gener de 2018. Com en la passada edició, ens podreu trobar a l'estand de GreenRoomVoice, compartint l'espai dedicat a productes 100% ecològics i sostenibles, on NZero tindrà el seu propi espai d'exposició. Exactament al HALL A4 CSR HUB.

La nostra presència a ISPO Munich significa la reafirmació de NZero en el mercat de les ceres per a esquí i esports de neu. La nostra presència a ISPO Munic servirà perquè molts clients i distribuïdors puguin conèixer la nostra nova i completa gamma de ceres per a aplicació en fred i la novedós gamma de ceres sòlides per aplicació en calent. Totes dues han estat concebudes als laboratoris del Leitat Technological Center de Terrassa (Barcelona) sota una premissa bàsica: només components 100% naturals i cap impacte en el medi ambient.


NZero és un producte amb molt bona acollida en els mercats nord-europeu i nordamericà, on la cultura de l'enceratge d'esquís i taules de surf de neu està molt present i on també hi ha una consciència ecològica molt forta. Amb NZero, els professionals i aficionats a l'esquí podran mantenir el material en condicions òptimes, sabent que no causen cap dany al medi ambient.

T'esperem a la ISPO 2018!

CONTACTE

*Camp obligatori